Ebook Apakah Ini?

Mengajar cara buat duit dengan bisnes ternakan ikan tilapia, menternak & cara mempercepatkan tumbesaran ikan menggunakan teknologi probiotik

Ebook ini dirangka khas untuk mengajar menjana pendapatan melalui bisnes ikan tilapia. Dengan memiliki ebook ini kita mampu membuat persediaan untuk memulakan bisnes ikan tilapia, memperoleh sumber input penternakan yang ekonomi dan mendapatkan pasaran untuk menjual tilapia. Hasilnya tilapia yang diternak dapat dijual bagi menjana jumlah pendapatan yang kita mahukan.

Apa Saya Dapat Dengan Ebook Ini?

Model Bisnes Ternakan Tilapia

Lapan faktor penting yang menentukan kejayaan bisnes  ternakan tilapia termasuk ilmu kos, jualan, pelanggan, channel perniagaan, aktiviti bisnes, cara menjaga hubungan dengan pelanggan, sumber input penternakan dan partner-partner perniagaan.

Teknik Menternak Ikan Tilapia

Teknik menternak tilapia pada kos rendah supaya bisnes  untung bukannya rugi.

.

Teknik Probiotik Bioflok

 Dengan teknik probiotik bioflok, ikan boleh diternak pada kepadatan yang tinggi. Ikan cepat membesar. Dan hasilnya tinggi walaupun diternak di ruangan yang lebih kecil.

Teknik Pembenihan & Merawat Benih Tilapia

Teknik menghasilkan benih tilapia sendiri dan teknik meningkatkan ketahanan imun dan kualiti benih tilapia. Hasilnya benih susah mati dan dapat membesar dengan cepat.

Jika anda mengalami masalah untuk membuat pembayaran dalam website, anda boleh membuat bayaran ke akaun berikut:

Bank: CIMB
Penama akaun: Halways Sdn Bhd
No. akaun: 8600438079

Dan whatsapp bukti pembayaran ke

http://www.wasap.my/601135363454

Dapatkan Ebook Ini Sekarang! Kurangkan Kos & Tingkatkan Keuntungan